miercuri, 30 noiembrie 2011

Farmacia magica sau noi idei de afaceri


Durere de cap de vreo doua zile. Durere de apuca dracii si iti vine sa te urci pe pereti. Nurofenul o gaseste, desi reclama zice ca da. Antinevralgicul probabil ca functioneaza doar pe dureri romanesti si asta e straina. Cine stie? Pai in mod normal farmacistul de la colt.

Zis si facut, farmacia e deschisa de curand, ca aia veche cu doamnele alea dragute care stiau toate tabieturile in materie de medicamente a dat faliment. Asta e nou nouta, cu brand, cu firma cu un domn si o doamna in spatele mobilierului din pal.

Vreti un card? Nu ca ma doare capul. Cum va doare capul. De innebunesc  … de aici din fata de la ochi, pana in spate. Si am luat nurofen, antinevralgic tot ce era analgezic si aveam prin casa, dar nu trece. Apoi urmeaza cascatul, ca na munca multa oboseala omului.

Recomandarea este fascinata, mioritica, demna de gradina carpatilor. Pai vad ca cascati poate ca o fi un deochi. Ati incercat cu un Tatal Nostru? Halucinant …

Asa ca astept cu nerabdare sa gasesc in farmacii raionul cu vrajitoare, cutii de chibrite si apa sfintiita, serivcii profesionale de deochi si preotul si maicutele de rigoare pentru Tatal Nostru sau alte acatiste pentru deochi, pilule cu iarba magica si ceaiuri sfiitite. Bineinteles toate cu binecuvantarea Patriarhiei, a urmaselor mamei omida si a cui o mai fi interesat de valorile religioase si magice ale acestui popor. Mina de aur, diferentiator intre competitori, bani fara numar. Se baga careva in afacere?