marți, 8 decembrie 2009

Draga Base

Iti multumesc mult ca ai castigat alegerile si nu m-ai dezamagit. Am stat mult sa ma gandesc daca sa votez cu tine sau cu Geoana, dar pana la urma m-am gandit ca asta este singurul mod de a scapa de tine. Vezi tu, oricat de mult as ura PSD-ul si pe prostanacul care sta cocotat pe cei trei trandafiri de tine vreau sa scap. Si care e cea mai buna metoda de a scapa de tine? Sa iesi presedinte acum ca sa scapam de tine peste 5 ani, pentru ca altfel tare mi-era frica de efectu’ de bumerang de care erai in stare.

Ma bucur tare de tot ca esti presedintele a jumate din Romania. De fapt nici macar asta nu esti, ci esti presedinte a jumatate dintre romani, ca alegerile le-ai castigat cu voturile celor care traiesc atat de bine in Romania ca au decis sa plece din tara asta atat de minunata. Esti un adevarat castigator si ai demonstrat o eleganta iesita din comun in modul in care te-ai comportat dupa castigarea alegerilor si modul in care ai gasit de cuvinta sa-ti feliciti contracandidatii si pe cei care au facut greseala sa creada ca pot scapa de tine votand cu el.

Nici macar fetele celor de la Antena 3 in frunte cu Gadea nu m-au bucurat atat de tare ca victoria ta. Ca ai fraudat sau nu alegerile, ca ai dat cu pumnul, ca decenta este un cuvant strain pentru tine, nu mai conteaza. Orice are un pret pe lumea asta, inclusiv votul, insa sa-l vezi pe Mircea Geoana topaind de fericire este de nepretuit. Unde mai pui ca nici macar nu e vina lui, ca doar eu, un neica nimeni fara experienta in politichie si statistici m-am uitat intr-un tabel de ala cu cifre multe si cuvinte d’astea neaose cum ar fi sondaj, repartitii normale, esantion, si mi-am dat seama ca la o diferenta atat de mica intre un exit poll intre doi candidati indeamna la moderatie. Daca la asta mai adaugi faptul ca saracu prostanac a avut o seara relaxanta chiar inainte de alegeri la spa-ul lui Vantu’ imi dau seama de unde a avut atat de multa energie ca sa fie mai ceva ca iepurasul Duracell (reclama mascata).

Acum sincer sper ca si dupa alegeri o sa-ti pastrezi aceiasi inteligenta de care ai dat dovada si pana acum si o sa faci un guvern capabil dupa chipul si asemanarea ta, cu oameni de mare valoare cum este doamna Ridzi care a reusit performata sa-i aduca lui Geoana 70% din voturile din Valea Jiului. Nu care cumva sa te bata vreun gand pustiu sa pui in fruntea guvernului un om incapabil cum ar fi Isarescu ca ne ducem dracu de rapa si incepe sa mearga tara asta in directi grestie de prosperitate pentru clasa mijlocie, aia care in majoritate voteaza cu prostanacii. Sincer sper dizolvi naiba odata parlamentu’ ca si asa sunt degeaba si sa faci alegeri anticipate pana iese majoritatea care trebe in parlament. Nu de alta dar e bine sa bati fieru acu’ cat e cald ca doar ai aproape un procent in fata buchetului de trandafiri si i-ai ciuruit cu aproape o suta de mii de voturi. Da-le la bot acum cat sunt jos de tot, atat de jos ca pana si tu te uiti cu privirea aia de vultur la ei de sus.

Vreau sa te felicit pentru imnu’ de campanie, ala a lu’ Guta si restul trupelor de manelisti care probabil ca i-a scos pe multi dintre cei din diaspora la vot. A fost o mutare geniala din partea celui care acum 5 ani a castigat alegerile fiind votat in special de intelectuali si de cei din clasa medie. E o mare lovitura de imagine demna de un staff de campanie condus de voluptatea intelectuala a doamnei Udrea.

Ma uitam in seara asta la Badea si mi-am dat seama ca n-are dreptate, tristu' de el. Tu le-ai multumit alora care te-au votat, el i-a blamat pe aia, acum problema e inteleg aia 5.275.807 de romani care te-au votat sunt fraieri, da sincer si aia 5.205.760 care au votat cu Geoana sunt la fel. Nici aia care au stat acasa nu-s mai buni pentru ca i-au lasat pe restul sa aleaga pentru ei. Singurii destepti sunt aia care au votat cu Bugs Bunny. A, stiu ca lipseste un om din numatratoarea votantilor tai, dar e de inteles pentru ca e vorba de Iliescu. Ala e prea destept sa voteze cu un prostanac ...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu