vineri, 20 noiembrie 2009

Deja vu pionieresc

Era ora 11 si ma jucam cu telecomanda pe TV cand dau cu ochii de Geoana pe TVR1. Cand sa schimb microfonul ajunge la un tanar deputat PSD cu dintii rari in gura. In cele 2 minute in care a vorbit, am avut un deja vu. A zis de 7 ori "Domnul Mircea Geoana" cu aceaisi tonalitate cu care un pionier fruntas rostea tovarasului ode de apreciere. Pe cuvant ca ii mai trebuia o cravata rosie si-un snur si deja parca vedeam un congres pionieresc. A accentuat in3 randuri cum ii multumeste tovarasului ca i-a oferit o sansa lui si tinerilor ca el sa se afirme in tara asta si nu in occident. De 3 ori penibil ...
Dupa ce a terminat de vorbit, camera s-a mutat pe o imagine panoramica in care cateva randuri de tristi imbracati in rosu aplaudau mai ceva ca la plenara, iar imediat dupa un stop cadru pe tovarasu' in prim plan cu viitoarea prima doamna in fundal. Nu stiu de ce dar zambetul lui Geoana din acel moment aducea a grimasa de bunicuta, iar fata de prostanac imi parea tot mai tare de tovaras. Cum ar zice tinerii aia ce muncesc ca prostii pe plaiuri straine, dincolo de ocean ... old habits die hard ... aparent la noi se mostenesc!

Nota: Pe mandrul pionier il cheama Georgian Pop si este nascut in 1975. Ciudat e ca a uitat sa mentioneze in CV ca a purtat cravata si ce culoare avea snurul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu