sâmbătă, 31 august 2013

Nevasta, aurul si premierul

Deja e de porc. Mi se pare incredibil cum guvernul Romaniei condus de premierul VICTOR PONTA inainteaza parlamentului o lege stramba facuta special pentru a face din Rosia Montana stat in stat si apoi acelasi premier are nesimtirea si indolenta sa zica pe Antena 3 ca "Eu voi vota împotrivă, pe considerentele pe care le-am spus". Gasiti articolul aici.

Poate ca sunt eu prea dur si domnul Ponta sufera de fapt de tulburarea de identitate disociativa. Cand e la palatul Victoria e pentru minerit in Rosia Montana, cand e parlamentar e impotriva. Sau poate ca atunci cand a semnat in calitate de premier legea doar a copiat de la colegul din dreapta. Cred ca adevarul adevarat insa e altul. Ponta nu e nici fatarnic, nici nu are dedublare de personalitate ci pur si simplu ii e frica de sotie care acum ceva timp declara ca "Se leaga cu lanturi" pentru a protesta fata de acest proiect .

Si uite asa, Ponta nu vrea cearta conjugala iar Antonescu nu da un raspuns inca pentru ca asteapta dezbaterile asa cum ii sade bine unui adevarat lider de opinie, fost interimar si viitor candidat la presedentie: sa asteapte. Sa speram ca dezbaterile nu vor fi dis de dimineata ...