joi, 29 octombrie 2009

Cin' va pune sa platiti pe internet?

Dracu stie! Acum cand stau si ma uit la coafura asta cuib de randunica, cuc sau ce naiba de pasare o fi ,a doamnei din spatele ghiseului de la Electrica ma loveste crudu' adevar. Sa fiu io al naibii, e mai crud decat Daniela aia de dimineata, ca oricum IQ-ul adunat al "sistemului" de facturare si de plati e mic mic mic. Ca al Danielei.

Stau si ma uit ca boul prin geamul ala nespalat si zgariat, cum doamna de dincolo, a invatat la a doua tinerete sa mangaie suav tastele galbene ale unui Pentium II si incearca sa dezlege misterele facturilor alea umflate care apar neplatite, si cu vreao 700 de kilovati in plus. Negru pe alb, mai bine zis fuchsia pe alb ca am dat cu markarul pe indecsii de la contoare, doar doar oi baga ceva viteza in a rezolva problema. Cand rostesc cuvantu' interval deja e prea mult, ca matematica e mai mult decat aritmetica, iar logica e degeaba. A gresit calculatoru' la factura asta! vine cuvantu implacabil de dupa geam. Pacat ca nu exista un termopan anti prostie ca ar fi devenit standard de facto prin toate firmele de utilitati. Incep sa inteleg de ce au schimbat bucata de lemn de sub fanta taiata in geam care face legatura cu taramul fericirii eterne. Se tocise, asa ca marmura e mai buna! Ceva mai rece si mai durabila, sa ingehte mana lui de contribuabil cu factura gresita!

Dupa vreo 15 minute pierdute, alte doua doamne cu diverse culori si nuante de par, o imprimata ce nu merge, un sef nervos al carui salariu este mult prea mare pentru diferenta de (in)competenta si IQ dintre el si subalternele inca prea tinere pentru pensie nu rezolv mai nimic. Las o mana de acte acolo si o sa revin peste vreo 2 zile sa imi iau facturile recalculate, sau cel putin asa zice shefu. E peste puterile lor sa rezolve asa ceva. Ca doar nu te pui cu calculatoru' mama lui de Pentium care face greseli d'astea.

Pana la urma singurul lucru cu adevarat misto e noul nume al companiei: Enel. Cand il citesti invers!

Aceasta este o poveste inventata. Orice asemare cu persoane reale, companii furnizoare de servicii, aceasta tara si stilurile de coafura din anii 80 este pur intamplator!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu