joi, 6 noiembrie 2014

Neamtzu are oua (nerecomandat minorilor)

In primul rand le cer anticipat scuze pudicilor, dar postul asta o sa fie porno. Daca aveti mai putin de 18 ani nu cititi ca nu am ce injuraturi noi sa va invat.

Azi vorbim de cojones si de tupeu. In Romania daca esti politician si nu ai tupeu de ala jegos, daca nu dai cu pula in masa sa arati cat de tare esti tu atunci nu ai curaj. Nu esti barbat, esti Macovei, nu faci audienta la Antene. Trebuie sa se simta mirosu de ghertoi, rasul de basist, nesimtirea masculina de teleorman, fa prostilor. Daca ridicam fusta lui Udrea, gaseam o pereche de coaie plantate acolo de marinarul chel. Autobaza la putere.

Ce cacat e asta cu justitia si dreptatea si respectul si munca cand putem avea circ. Circ pe paine, ne cacam pe ea de bunastare. Da-i dracului pe toti golanii aia care scandeaza imnul cand stau la coada sa voteze. A dracului clasa de mijloc pe care o fute grija de rosia montana. La noi trebuie sa te pisi pe toti de sus cu aroganta chiar daca ai fata de soarec. Pana la urma cu fata aia nici daca ajungi la parnaie la fel ca Bombonel, Felix sau Guzganu tot nu te fute nimeni in cur. In Germania e caz penal daca falsifici o factura de utilitati. Aici ei copiaza doctorate si sunt agenti sub acoperire si tzara tot ii voteaza.

PSD face ce vrea pula lui. Ca au coaie mari si scule de un kil. De ulei, de zahar de ce dracu o fi nevoie ca sa ai in teleorman si dolj mai multi turisti in ziua votarii decat pe valea Prahovei. Deja mirosu de ciolan e atat de aproape ca nici macar nu se mai agita sa isi ia chilotii. Vin in fata noastra in curu gol si isi arata coaiele. Fraierii de la coada din Paris trimit bani acasa. Coroporatistii cu biciclete din Universitate platesc impozitele din care maresc ei pensiile ca sa ii voteze toate babele. Ce cacat, tara asta e a lor si pot sa o amaneteze cand au chef. Intelectualii sa citeasca carti, ei nu le citesc decat pe alea de joc.

In tot peisajul asta, Iohannis nu isi are locul, e un pussy. Papa lapta. Mutul pizdii. Pana termina buna ziua mureai de somn. Te caci pe ele fapte, bah, romanu vrea scandal si vorbe. Nu e ca Adormitu' maicii domunlui care la fel ca fostul partener de coalitie avea tupeu jegos de Dambovita si vocabular de Antene. Ca asa vrea muschii lor. Ca PeReMeu e UD mereu. Ca o vulva.

Totul pana azi. Cand lui Iohannis i-au crescut oua si a deschis gura. Si a deschis-o bine, cu tupeu si cu umor. Un umor inteligent si un tupeu de om educat. Poate ca mai sunt ceva sperante. Mie mi-a placut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu